Mat.se

Som ni alla vet så älskar jag saker i livet som underlättar ens vardag och handla mat online och slippa gå till en mat affär och trängas med alla andra är en tjänst jag utnyttjar väldigt mycket . Mina top absolut favorita är Mat.se ( klicka på bilden bara ovanför  )

Skärmavbild 2019-03-12 kl. 15.46.42

Idag när jag beställde så börjar jag alltid gå igenom deras första sida för att kolla vad dom har erbjudande på och lägger in det i varukorgen , Sen går jag igenom alla avdelningar och köper det jag behöver från varje avdelning . Min absolut favorita är vegobutiken . och jag älskar att det finns en egen avdelning för det . för det underlättar så i handlingen .

Skärmavbild 2019-03-12 kl. 15.48.51

Sen när man är färdig så kommer ens smarta inköpslista fram och där kan man yttligare klicka i saker i varukorgen som man behöver. Den uppdateras hela tiden baserad på det du handlar. och för mig underlättar den nåt enormt för då behöver jag inte varje vecka leta efter samma saker då finns dom där .

Så jag kan verkligen varmt rekommendera

Publicerat av

About Hi, I’m Anne Sarap! The not so famous carfreak With à Zoo at Home ! Yup, you’re here alright. So let’s see if this will make your day. I’m a crazy Estonian girl who like to take a step in the wrong direction! In other words I love going my own way! The pinky site is everything I’m not but my friends say I have to fit in the box so I’m fitting in the box with pinky stuff .So this my website where I’m gonna make your life a little more boring probably BUT I’ll show you the cool stuff but also the reality in life for example my life with my brain damaged brother whom I so dearly care about and actually take care of . So read a couple of things about me and maybe enjoy some of the time here ! I promise to show you the fancy cars or maybe just a Nissan Micra who knows what out of the box of idea I’ll get. BTW I got a black cat , 3 white and a tiger yep My own little tiger and 3 wolfies (of course I’m mean 3 huskys don’t worry I haven’t yet kidnapped a wolf ) Over and out the Missy is off !

Leave An Answer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s