Mat.se

Som ni alla vet så älskar jag saker i livet som underlättar ens vardag och handla mat online och slippa gå till en mat affär och trängas med alla andra är en tjänst jag utnyttjar väldigt mycket . Mina top absolut favorita är Mat.se ( klicka på bilden bara ovanför  )

Skärmavbild 2019-03-12 kl. 15.46.42

Idag när jag beställde så börjar jag alltid gå igenom deras första sida för att kolla vad dom har erbjudande på och lägger in det i varukorgen , Sen går jag igenom alla avdelningar och köper det jag behöver från varje avdelning . Min absolut favorita är vegobutiken . och jag älskar att det finns en egen avdelning för det . för det underlättar så i handlingen .

Skärmavbild 2019-03-12 kl. 15.48.51

Sen när man är färdig så kommer ens smarta inköpslista fram och där kan man yttligare klicka i saker i varukorgen som man behöver. Den uppdateras hela tiden baserad på det du handlar. och för mig underlättar den nåt enormt för då behöver jag inte varje vecka leta efter samma saker då finns dom där .

Så jag kan verkligen varmt rekommendera

Kategorier ShoppingEtiketter , ,

Leave An Answer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close