Middag igår

Salmon. Raw Trout Red Fish Steak served with Herbs and Lemon and

Ni vet att jag älskar att laga mat , så igår slog jag till det med en god Lax och faktiskt potatismos till barnen så lite lyx och budget till det. För det är så barnen älskar det .

Jag tillagade laxen i vår grill som vi har och det blir en sådan perfekt knaprig yte . Det är som man grillar det på grillen . Kan verkligen tipsa er om detta . Införskaffa en köks grill .

Då jag Själv har blivit mer hälsosam numera och tränar 5 dagar i veckan så var detta min middag . Till lunch äter jag oftast en tonfisk sallad och den är enkel att tillaga, Har bara gurka , tomat och tonfisk i .

Jag blandar det med lite grönsaker och frukt . Bästa energi givande middagen .

Vegan Buddha Bowl Dinner Food Table. Healthy Food. Healthy Vegan

Sen jag har gått på mer hälsosam mat så har jag också fått mer energi . Jag vaknar pigg runt 06 tiden . Är pigg genom hela dagen och somnar utan problem på kvällen som en vanliga människa . För att ta bort min rastlöshet så tränar jag ca 5 dagar i veckan utöver hund promenaderna jag tar .

Vill ni läsa mer om mina recept ?

Publicerat av

About Hi, I’m Anne Sarap! The not so famous carfreak With à Zoo at Home ! Yup, you’re here alright. So let’s see if this will make your day. I’m a crazy Estonian girl who like to take a step in the wrong direction! In other words I love going my own way! The pinky site is everything I’m not but my friends say I have to fit in the box so I’m fitting in the box with pinky stuff .So this my website where I’m gonna make your life a little more boring probably BUT I’ll show you the cool stuff but also the reality in life for example my life with my brain damaged brother whom I so dearly care about and actually take care of . So read a couple of things about me and maybe enjoy some of the time here ! I promise to show you the fancy cars or maybe just a Nissan Micra who knows what out of the box of idea I’ll get. BTW I got a black cat , 3 white and a tiger yep My own little tiger and 3 wolfies (of course I’m mean 3 huskys don’t worry I haven’t yet kidnapped a wolf ) Over and out the Missy is off !

Leave An Answer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s