Tacksamhet

06bcfc2e7c24a568e41e262e81a4e9f1

Tacksamhet är något jag använder mig av varje dag , jag har så otroligt mycket att vara tacksam för även så små saker som exempel min hårväxt . Må Kännas som en roligt sak att vara tacksam för . Men vissa har dålig hårväxt eller tunt hår. Medans mitt på huvudet är tjock och växer.

Våra hjärnor är unika och vi kan ändra mycket av vårt mående genom positivt tänkande.
Livet kanske inte alltid är så lätt men genom att ändra sitt tanke sätt , dvs lära om sitt sätt att tänka så kan vi må bättre .

Våga ifrågesätta dina tankar , vissa kanske har funnit där i åratal , dom negativa tankarna som drar ner dig . Vad Bestämd när det gäller negativ tankesätt , Låt dom inte få dig må dåligt .
Jo oftare du upprepar sådana positiva och konstruktiva  tankar för  dig själv , desto mer kommer du  att tro på dem och desto mer automatiska kommer dom bli . Det är så vi skapar nya nervbanor . När du börjar öva , försök  då att bete dig som om dina  nya tankar är verkliga och sanna .

Jag är tacksam varje dag för allt det fina i mitt  liv, min familj , mina barn det ger mig sådan glädjerus . Jag har det lika tufft men jag låter inte det negativa ta över då skulle jag gå under. Klart jag har svåra dagar . Herregud jag får liksom göra upp en plan på vad jag ska klara varje dag för att komma ur min negativa tankegånger .

Som jag skrev jag kör en mer ärligt version av bloggande, allt är inte alltid gröna ängar och röda rosor . Men jag är rent generellt en väldigt positiv människa . och jag vill att fler ska lära sig hantera sitt mående . Man har rätt att må bra .

 

Publicerat av

About Hi, I’m Anne Sarap! The not so famous carfreak With à Zoo at Home ! Yup, you’re here alright. So let’s see if this will make your day. I’m a crazy Estonian girl who like to take a step in the wrong direction! In other words I love going my own way! The pinky site is everything I’m not but my friends say I have to fit in the box so I’m fitting in the box with pinky stuff .So this my website where I’m gonna make your life a little more boring probably BUT I’ll show you the cool stuff but also the reality in life for example my life with my brain damaged brother whom I so dearly care about and actually take care of . So read a couple of things about me and maybe enjoy some of the time here ! I promise to show you the fancy cars or maybe just a Nissan Micra who knows what out of the box of idea I’ll get. BTW I got a black cat , 3 white and a tiger yep My own little tiger and 3 wolfies (of course I’m mean 3 huskys don’t worry I haven’t yet kidnapped a wolf ) Over and out the Missy is off !

Leave An Answer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s