Apple nerd

bcb26b0c197f8bfc4839cef32eabbcfd

Alltså när det kommer till teknik är jag en riktigt teknik nörd. Och mina favorit produkter som jag verkligen kan rekommendera är dessa. Verkligen ett måste ha i allas liv är Apple . Ledsen att säga det men deras produkter är outstanding. Enkla, Lätt att koppla emellan . Allt du skriver på en produkt finns på nästa.

 

9d3646f0cd7fdb1cfc450acebad9c389

Deras datorer är helt underbara. Tangentbordet är så mjukt så samarbetea villigt. Helt ärligt detta är ingen sponsrad reklam från dom dock så önskar jag att dom skulle sponsra mig  . men jag vill verkligen rekommendera er alla byta från PC till  Mac, Så många undrade vad jag föredrar här är det. Jag är torsk på Apple . Helt ärligt men jag erkänner att jag har också en Huawei telefon . pga hur fantastiska bilder den tar . Iphone tar också grymma bilder men helt annorlunda . Beroende vad man är ute efter men en fotograf kan aldrig vara nöjd .

 

God natt

Publicerat av

About Hi, I’m Anne Sarap! The not so famous carfreak With à Zoo at Home ! Yup, you’re here alright. So let’s see if this will make your day. I’m a crazy Estonian girl who like to take a step in the wrong direction! In other words I love going my own way! The pinky site is everything I’m not but my friends say I have to fit in the box so I’m fitting in the box with pinky stuff .So this my website where I’m gonna make your life a little more boring probably BUT I’ll show you the cool stuff but also the reality in life for example my life with my brain damaged brother whom I so dearly care about and actually take care of . So read a couple of things about me and maybe enjoy some of the time here ! I promise to show you the fancy cars or maybe just a Nissan Micra who knows what out of the box of idea I’ll get. BTW I got a black cat , 3 white and a tiger yep My own little tiger and 3 wolfies (of course I’m mean 3 huskys don’t worry I haven’t yet kidnapped a wolf ) Over and out the Missy is off !

Leave An Answer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s