En svacka eller inte

Beautiful Magic Blue Night Starry Sky With Clouds And Full Moon

 

Jag vet inte riktig vad jag har hamnat i . Tror jag försöker förstå på mig själv och min psykiska ohälsa ? Jag känner vissa dagar att jag är starkare andra dagarna göra jag bara dumma saker eller säger dumma saker.
Det svänger och vänder men det går åt rätt håll tror jag .

Jag har gått på fluxetin nu ett tag . Men jag tror inte det är riktigt min cup of tea ändå .
Jag är galet pigg vaknar 06 varje morgon . men har nåt enorma myrkrypningar i kroppen . Rastlösheten är max. Förmodligen min ADHD.

Psykisk Ohälsa är verkligen ett dilemma . Man kan må hur bra som helst ena dagen men för att sedan andra dagen må helt annorlunda .
Sova har verkligen inte blivit min vän på senare tid. mycket tankar och funderingar går runt i huvudet helt enkelt .

Har inte så mycket mer att skriva av mig om just nu pga jag och hela familjen ligger sjuka i influensan . Jag mår visserligen bättre .

 

Adjöken

Publicerat av

About Hi, I’m Anne Sarap! The not so famous carfreak With à Zoo at Home ! Yup, you’re here alright. So let’s see if this will make your day. I’m a crazy Estonian girl who like to take a step in the wrong direction! In other words I love going my own way! The pinky site is everything I’m not but my friends say I have to fit in the box so I’m fitting in the box with pinky stuff .So this my website where I’m gonna make your life a little more boring probably BUT I’ll show you the cool stuff but also the reality in life for example my life with my brain damaged brother whom I so dearly care about and actually take care of . So read a couple of things about me and maybe enjoy some of the time here ! I promise to show you the fancy cars or maybe just a Nissan Micra who knows what out of the box of idea I’ll get. BTW I got a black cat , 3 white and a tiger yep My own little tiger and 3 wolfies (of course I’m mean 3 huskys don’t worry I haven’t yet kidnapped a wolf ) Over and out the Missy is off !

Leave An Answer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s