Våren

Birch tree at sunset

Våren är så galet vacker , bästa tiden på året . man känner denna lilla glädjen i kroppen som skriker efter värmen . Man känner sig som ett litet barn på jul afton . Redo att slänga av sig alla kläder och bara hoppa ut och skrika tjohoooo .

 

Snowdrops

Blommorna kommer upp över allt det är som rena terapin mot min deppiga hjärna . Stressen lugnar ner sig och jag mår bättre direkt. Däremot blir man mindre glad när man väl kommer ut utan jacka och inser fasiken det var alltså inte riktigt helt 20 grader varmt ännu hahhahah

Typiskt mig sen sitter man där snorig och febrig för att man försökte tvinga fram värmen för snabbt hahhah .
Men oavsett så är det otroligt trevligt med våren . Man börjar små plantera och pyssla om i krukorna . Blommorna ska fram över allt .

Livet vart helt klart ljusare helt plötsligt 😀
Jag sitter och läser om en bok som hjälper en att komma på bättre tankar också . Kanske en dag lär jag mig att hantera alla dessa tankar . Förmodligen när jag är runt 80 år eller så ….

 

Nu får ni ha det fint .

Publicerat av

About Hi, I’m Anne Sarap! The not so famous carfreak With à Zoo at Home ! Yup, you’re here alright. So let’s see if this will make your day. I’m a crazy Estonian girl who like to take a step in the wrong direction! In other words I love going my own way! The pinky site is everything I’m not but my friends say I have to fit in the box so I’m fitting in the box with pinky stuff .So this my website where I’m gonna make your life a little more boring probably BUT I’ll show you the cool stuff but also the reality in life for example my life with my brain damaged brother whom I so dearly care about and actually take care of . So read a couple of things about me and maybe enjoy some of the time here ! I promise to show you the fancy cars or maybe just a Nissan Micra who knows what out of the box of idea I’ll get. BTW I got a black cat , 3 white and a tiger yep My own little tiger and 3 wolfies (of course I’m mean 3 huskys don’t worry I haven’t yet kidnapped a wolf ) Over and out the Missy is off !

Leave An Answer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s