Att bli med barn

bigstock-Woman-Making-Heart-Shape-Durin-278071210.jpg

Att bli med barn har alltid varit svår för mig . Med Eliina genom gick vi 10  IVF försök . Det var nog bland det svåraste jag har gått igenom i mitt liv . men det visar också hur mycket jag önskade att få bli mamma . Det är det bästa jag vet .
Men att genom gå IVF försöker med alla hormon sprutor, äggplock är så psykiskt påfrestande och på det hela tiden får höra ”när ska ni ha barn”

Ja du ibland ville man bara skrika rakt ut och be folk hålla käften och sluta lägga näsan i blöt . Men vi lyckades och det var en spännande gravidet . Medans med Evelina så blev vi gravida på egen hand helt otroligt . Inget jag ens någonsin trodde skulle ske. Och det var det värsta graviditet någonsin . Uch vad jag mådde dåligt . och jag fick en mini terrorist .

Men det jag inte berättat är att vi har försökt skaffa en tredje liten bebis och det har inte funkat alls . Vilket igen skapar en irritation i min kropp . Speciellt när man ser andra runt om att bli med barn . Jag miss unnar verkligen ingen en gravidet utan är glad för alla som blir med barn för det är en sådan gåva .  Men det är psykiskt påfrestande att inte kunna bli med barn själv . Att det ska vara så jobbigt och tidskrävande och psykiskt påfrestande.

Jag är evigt tacksam för mina två underbara barn jag har och kommer låta det stanna där nu . Jag har lagt ner bebis verkstan för gott . Det ä ringen ide varje månad rent psykiskt att tortera sig själv .

Så ja jag kan säga jag vet hur det är att lyckas på egen hand och även misslyckas på egen hand och behöva ta hjälp av IVF , Alla läkare och allt som kommer med detta.
Och ändå kommer vuxna människor och ska berätta hur jag ska vara som en mamma , Vad jag gör rätt och vad jag gör fel . Det ingen förstår är hur mycket jag älskar mina barn , jag gör verkligen allt för dom och jag vill ge dom hela livet.

 

Adjöken

Publicerat av

About Hi, I’m Anne Sarap! The not so famous carfreak With à Zoo at Home ! Yup, you’re here alright. So let’s see if this will make your day. I’m a crazy Estonian girl who like to take a step in the wrong direction! In other words I love going my own way! The pinky site is everything I’m not but my friends say I have to fit in the box so I’m fitting in the box with pinky stuff .So this my website where I’m gonna make your life a little more boring probably BUT I’ll show you the cool stuff but also the reality in life for example my life with my brain damaged brother whom I so dearly care about and actually take care of . So read a couple of things about me and maybe enjoy some of the time here ! I promise to show you the fancy cars or maybe just a Nissan Micra who knows what out of the box of idea I’ll get. BTW I got a black cat , 3 white and a tiger yep My own little tiger and 3 wolfies (of course I’m mean 3 huskys don’t worry I haven’t yet kidnapped a wolf ) Over and out the Missy is off !

Leave An Answer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s