Livet är fantastiskt

Majestic Landscape Of Bright Colorful Sunrise Over Rural Meadow

Det finns så mycket att vara tacksam för i livet. Ibland går inte saker som jag vill , Ibland går dom som jag vill men vilket som så är livet full av både vackra saker men även sorliga saker.

 

Hur som helst idag känner jag för att skriva . Kan folk snälla sluta vända sig till mig med sina problem . jag har gott om dom själv och att sitta lyssna på alla andra är inte riktigt min grej . Lika mycket som jag hatar små snacka när det inte finns något att prata om så avskyr jag höra på folks random problem . Speciellt när jag själv inte frågat efter det .
Jag kan inte längre lösa alla världs problem . Tidigare har jag valt att hjälpa andra före mig själv men det är slut nu . Nu går jag och mina egna problem före andras . Så har du ett problem lös det själv först .

Jag har inte ansvar för allt och alla .Japp det blev en aning klagoinlägg men så är det ibland. Man kan inte göra alla glada. och jag är så trött men även så tacksam för allt så jag måste börja koncentrera mig på mig och min familj .

Nu är det fredag och jag ska mysa ner i soffan och glo på serier efter nattpasset idag .

Kategorier Latest News

Leave An Answer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close