Livet är fantastiskt

Majestic Landscape Of Bright Colorful Sunrise Over Rural Meadow

Det finns så mycket att vara tacksam för i livet. Ibland går inte saker som jag vill , Ibland går dom som jag vill men vilket som så är livet full av både vackra saker men även sorliga saker.

 

Hur som helst idag känner jag för att skriva . Kan folk snälla sluta vända sig till mig med sina problem . jag har gott om dom själv och att sitta lyssna på alla andra är inte riktigt min grej . Lika mycket som jag hatar små snacka när det inte finns något att prata om så avskyr jag höra på folks random problem . Speciellt när jag själv inte frågat efter det .
Jag kan inte längre lösa alla världs problem . Tidigare har jag valt att hjälpa andra före mig själv men det är slut nu . Nu går jag och mina egna problem före andras . Så har du ett problem lös det själv först .

Jag har inte ansvar för allt och alla .Japp det blev en aning klagoinlägg men så är det ibland. Man kan inte göra alla glada. och jag är så trött men även så tacksam för allt så jag måste börja koncentrera mig på mig och min familj .

Nu är det fredag och jag ska mysa ner i soffan och glo på serier efter nattpasset idag .

Publicerat av

About Hi, I’m Anne Sarap! The not so famous carfreak With à Zoo at Home ! Yup, you’re here alright. So let’s see if this will make your day. I’m a crazy Estonian girl who like to take a step in the wrong direction! In other words I love going my own way! The pinky site is everything I’m not but my friends say I have to fit in the box so I’m fitting in the box with pinky stuff .So this my website where I’m gonna make your life a little more boring probably BUT I’ll show you the cool stuff but also the reality in life for example my life with my brain damaged brother whom I so dearly care about and actually take care of . So read a couple of things about me and maybe enjoy some of the time here ! I promise to show you the fancy cars or maybe just a Nissan Micra who knows what out of the box of idea I’ll get. BTW I got a black cat , 3 white and a tiger yep My own little tiger and 3 wolfies (of course I’m mean 3 huskys don’t worry I haven’t yet kidnapped a wolf ) Over and out the Missy is off !

Leave An Answer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s