Reversera Åldrandet

Gym Equipment Wide Interior Gym For Fitness Banner Background Cl

 

Visste ni att efter 30 års ålder förlorar vi 3-5 % av vår muskelmassa per årtionde .
Förlorande av muskel massa blir ett problem i längden då man till slut får sarkopeni . Det uppstår oftast hos personer som är inaktiva .
Styrketräning ökar produktion av olika typer av muskelfibrer.

 

Poängen är att Nyttig mat och styrketräning är din räddare inför ålderdom . Styrke träning är livsviktigt efter 30 års ålder . Vi måste träna någon form av styrke träning varje vecka för att behålla vår muskelmassa, muskelfunktionen och vår förmåga att använda hjärnan .

Sen äter vi alldeles för mycket processade livsmedel idag . bara att ändra det kommer göra enormt med vår hälsa.

bigstock--222349684

Jag har en regel alltid äta fem grönsaker per dag , Och jag äter alltid frukt om jag ät sugen på sötsaker istället för godis .

Jag kommer skriva mer om detta i bloggen .

Ciao

Publicerat av

About Hi, I’m Anne Sarap! The not so famous carfreak With à Zoo at Home ! Yup, you’re here alright. So let’s see if this will make your day. I’m a crazy Estonian girl who like to take a step in the wrong direction! In other words I love going my own way! The pinky site is everything I’m not but my friends say I have to fit in the box so I’m fitting in the box with pinky stuff .So this my website where I’m gonna make your life a little more boring probably BUT I’ll show you the cool stuff but also the reality in life for example my life with my brain damaged brother whom I so dearly care about and actually take care of . So read a couple of things about me and maybe enjoy some of the time here ! I promise to show you the fancy cars or maybe just a Nissan Micra who knows what out of the box of idea I’ll get. BTW I got a black cat , 3 white and a tiger yep My own little tiger and 3 wolfies (of course I’m mean 3 huskys don’t worry I haven’t yet kidnapped a wolf ) Over and out the Missy is off !

Leave An Answer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s