Ett sätt att bli lycklig

mindfulness, harmony and spirituality concept - blue woman silho

Vi alla stressar idag för mycket och lever hela tiden i framtiden . Hur blir det , vad kommer hända, VI oroar oss över saker vi ej kan styra . Det är svårt att bara stänga av men det är otroligt effektivt .

Mina 6 tips är

1: Lev ( eller arbeta) i nuet – Istället för hela tiden tänka på nästa punkt på din göra-lista, fokusera på uppgiften eller samtalet som sker just nu . Det kommer inte bara görA dig mer produktiv utan också mer karismatisk

2: Utnyttja din återhämtningsförmåga – Istället för hela tiden hålla högsta tempo bör du låta ditt nervsystem att återhämta sig efter motgångar . På det viset minskas stressen naturligt och kommer att klara svårigheter och utmaningar med glans .

3: Hushålla din energi – Istället för att ägna dig åt utmattande tankar och känslor bör du lära dig att vårda din uthållighet genom att hålla dig lugn och balanserad. Det hjälper dig at spara värdefull mental energi till de uppgifter där den behövs .

4: Gör ingeting – Istället för hela tiden ägna tid åt din expert område skaffa tid för lathet, skoj och ovidkommande intressen . Då blir du mer kreativ och innovativ .

5: Var snäll mot dig själv – Istället för hela tiden spela på dina styrkor och vara självkritisk, var förlåtande mot dig själv och förstå att din hjärna är gjord för att lära sig nya saker. Det kommer förbättra din förmåga att lyckas väl med utmaningar och att lära från sina misstag

6: Visa omtanke om andra –  Istället för att bara hela tiden fokusera på dig själv visa  omtanke för andra . upprätthålla goda relationer med kollegor, vänner, familj , anställda .

 

 

Forest Landscape - Forest Trees With Grass On The Foreground And

Sist men inte minst glöm ej att vara tacksam för dig själv .

Kategorier Latest News

Leave An Answer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close