Ett sätt att bli lycklig

mindfulness, harmony and spirituality concept - blue woman silho

Vi alla stressar idag för mycket och lever hela tiden i framtiden . Hur blir det , vad kommer hända, VI oroar oss över saker vi ej kan styra . Det är svårt att bara stänga av men det är otroligt effektivt .

Mina 6 tips är

1: Lev ( eller arbeta) i nuet – Istället för hela tiden tänka på nästa punkt på din göra-lista, fokusera på uppgiften eller samtalet som sker just nu . Det kommer inte bara görA dig mer produktiv utan också mer karismatisk

2: Utnyttja din återhämtningsförmåga – Istället för hela tiden hålla högsta tempo bör du låta ditt nervsystem att återhämta sig efter motgångar . På det viset minskas stressen naturligt och kommer att klara svårigheter och utmaningar med glans .

3: Hushålla din energi – Istället för att ägna dig åt utmattande tankar och känslor bör du lära dig att vårda din uthållighet genom att hålla dig lugn och balanserad. Det hjälper dig at spara värdefull mental energi till de uppgifter där den behövs .

4: Gör ingeting – Istället för hela tiden ägna tid åt din expert område skaffa tid för lathet, skoj och ovidkommande intressen . Då blir du mer kreativ och innovativ .

5: Var snäll mot dig själv – Istället för hela tiden spela på dina styrkor och vara självkritisk, var förlåtande mot dig själv och förstå att din hjärna är gjord för att lära sig nya saker. Det kommer förbättra din förmåga att lyckas väl med utmaningar och att lära från sina misstag

6: Visa omtanke om andra –  Istället för att bara hela tiden fokusera på dig själv visa  omtanke för andra . upprätthålla goda relationer med kollegor, vänner, familj , anställda .

 

 

Forest Landscape - Forest Trees With Grass On The Foreground And

Sist men inte minst glöm ej att vara tacksam för dig själv .

Publicerat av

About Hi, I’m Anne Sarap! The not so famous carfreak With à Zoo at Home ! Yup, you’re here alright. So let’s see if this will make your day. I’m a crazy Estonian girl who like to take a step in the wrong direction! In other words I love going my own way! The pinky site is everything I’m not but my friends say I have to fit in the box so I’m fitting in the box with pinky stuff .So this my website where I’m gonna make your life a little more boring probably BUT I’ll show you the cool stuff but also the reality in life for example my life with my brain damaged brother whom I so dearly care about and actually take care of . So read a couple of things about me and maybe enjoy some of the time here ! I promise to show you the fancy cars or maybe just a Nissan Micra who knows what out of the box of idea I’ll get. BTW I got a black cat , 3 white and a tiger yep My own little tiger and 3 wolfies (of course I’m mean 3 huskys don’t worry I haven’t yet kidnapped a wolf ) Over and out the Missy is off !

Leave An Answer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s