Kindness

Silhouette Dead Tree And Branch On Dark Sky And Clouds. Backgrou

Alway be kind to people and don´t judge and dont think higher of your self

Nåt som jag alltid beundrar är människors girighet , Människors svartsjuka och behovet att bete sig vidrigt mot en annan medmänniska ! Min undrar är då hur dåligt mår dessa personer själva egentligen ?
Eller när någon ser ner på en annan människa ? Varför vad får man ut av det.
Jag behandlar alltid människor med respekt men när man väl har behandlat mig som skit där försvinner min respekt .
Livet är tufft för alla men med lite glädje och visa medmänsklighet och ett leende på läppar så blir livet även betydligt roligare .

Men jag erkänner när jag känner nåt så säger jag det rakt ut också en nackdel nog med min ADHD … jag kan verkar rätt hårt och ibland säga utan att tänka mig för, och blir jag arg ja då ska man hålla sig på avstånd..
Har jag ledsnat på nåt ja då slutar jag lyssna helt enkelt . men däremot har jag ett stort hjärta och jag hatar aldrig någon men jag kan gilla dom mindre men när någon beter sig illa beror oftast på avundsjuka och tro mig jag har otroligt mycket avundsjuka runt mig .. Eller att dom själva har så otroligt deprimerande liv att det går ut över andra .

Så snälla Behandla människor med respekt , sluta vara svartsjuka det kommer ej ta er nånstans alls och Le emellan nåt det ger mer glädje i livet .

Tråkigt inlägg men ett måste
Ciao

Publicerat av

About Hi, I’m Anne Sarap! The not so famous carfreak With à Zoo at Home ! Yup, you’re here alright. So let’s see if this will make your day. I’m a crazy Estonian girl who like to take a step in the wrong direction! In other words I love going my own way! The pinky site is everything I’m not but my friends say I have to fit in the box so I’m fitting in the box with pinky stuff .So this my website where I’m gonna make your life a little more boring probably BUT I’ll show you the cool stuff but also the reality in life for example my life with my brain damaged brother whom I so dearly care about and actually take care of . So read a couple of things about me and maybe enjoy some of the time here ! I promise to show you the fancy cars or maybe just a Nissan Micra who knows what out of the box of idea I’ll get. BTW I got a black cat , 3 white and a tiger yep My own little tiger and 3 wolfies (of course I’m mean 3 huskys don’t worry I haven’t yet kidnapped a wolf ) Over and out the Missy is off !

Leave An Answer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s