Kindness

Silhouette Dead Tree And Branch On Dark Sky And Clouds. Backgrou

Alway be kind to people and don´t judge and dont think higher of your self

Nåt som jag alltid beundrar är människors girighet , Människors svartsjuka och behovet att bete sig vidrigt mot en annan medmänniska ! Min undrar är då hur dåligt mår dessa personer själva egentligen ?
Eller när någon ser ner på en annan människa ? Varför vad får man ut av det.
Jag behandlar alltid människor med respekt men när man väl har behandlat mig som skit där försvinner min respekt .
Livet är tufft för alla men med lite glädje och visa medmänsklighet och ett leende på läppar så blir livet även betydligt roligare .

Men jag erkänner när jag känner nåt så säger jag det rakt ut också en nackdel nog med min ADHD … jag kan verkar rätt hårt och ibland säga utan att tänka mig för, och blir jag arg ja då ska man hålla sig på avstånd..
Har jag ledsnat på nåt ja då slutar jag lyssna helt enkelt . men däremot har jag ett stort hjärta och jag hatar aldrig någon men jag kan gilla dom mindre men när någon beter sig illa beror oftast på avundsjuka och tro mig jag har otroligt mycket avundsjuka runt mig .. Eller att dom själva har så otroligt deprimerande liv att det går ut över andra .

Så snälla Behandla människor med respekt , sluta vara svartsjuka det kommer ej ta er nånstans alls och Le emellan nåt det ger mer glädje i livet .

Tråkigt inlägg men ett måste
Ciao

Kategorier Latest News

Leave An Answer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close