Människor

Vänskap är något som är otroligt värdefullt men ändå något som missköts så otroligt mycket .
Jag är en person som tar det så otroligt hårt när någon sviker mig eller lovar saker men sen inte håller . När jag tydligt ser ex att någon läser mina meddelande men fullständigt ignorerar mig . Varje gång känns det som något i mig går sönder . Varje gång litar jag bara mindre och mindre på nästa person eller någon annan för det .

Människor klagar på mig att jag lägger ut saker , skriver om saker eller ja alla har väl nåt o klaga på men det är mitt sätt att bearbeta allt jag går igenom . Allt jag har gått igenom min PTSD är en verklighet . Jag är van att människor skrattar och det eller åt mitt beteende men att vakna upp varje morgon och tvinga sig kämpa igenom ännu en dag. En dag där man är så slut i huvudet att man vill bara lägga sig o gråta . Men man kan inte , man kan inte ens somna för det är så mycket oro och tankar i kroppen ..

Ändå ställer jag mig upp varje morgon . Oavsett om jag sov på natten eller inte. Jag ler mot människor som dömmer mig . Som har åsikter jag visar inte hur ont de gör inombords. Jag gör mitt jobb . Jag tänker på andra men jag är väldigt väldigt trött på det. Jag är trött att bry mig längre .

Detta är inget negativt inlägg bara ett inlägg om hur jag känner ett inlägg där jag väljer att gå vidare .

Alla bilder tillhör mig och får ej kopieras eller delas nånstans

Ciao

Kategorier Latest News

Leave An Answer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close