Livet utan vänner

Det kanske inte är lika illa som det låter men så är det . Många vänner orkar inte med mig och vem klandrar dom helt ärligt .

Jag är en person som glömmer födelsedagar jämt . Jag har inte den här sociala koden inplanterad . Jag glömmer bjuda in folk, ringa dom visa att jag bryr mig . Jag säger och skriver innan jag tänker . Jag har liksom ingen broms . Jag glömmer bort oviktiga saker se idag ledade jag både efter min iPad och min hårfärg jag köpte igår för de är oviktiga saker .

Jag har extremt svårt att vara social med vänner för oftast tycker jag de är tråkigt att lyssna på dom så jag stänger av mig och börjar leva i mina tankar och planera samt fundera . Otroligt svårt att få mig vara intresserad av ett samtals ämne men jag försöker . Sen är det inte alltid så .

Jag fungerar bäst utan vänner helt ärligt för jag hatar kraven att behöva höra av mig eller skriva, att behöva göra nåt eller bjuda in nån på fika eller annat. Jag liksom funkar inte så men de betyder inte att jag inte bryr mig . Hela det här inlägget är jo lika rörligt . De jag vill säga att de finns saker som är negativa med ADHD detta med konsekvens tänk finns liksom inte jag menar sällan nåt illa mot mina vänner men jag förstår att dom tröttnar. På samma sätt som jag tröttnar och vid minsta lilla svikelse så kapar jag ofta dom personerna också . Det är antigen eller finns inget mittemellan i mitt liv.

Däremot fördelarna är att jag är en grym problem lösare jag har ork för tio liv. Det som får majoriteten att gå in i väggen för är inte ens en ansträngning för mig. Jag kan köra 210% hela tiden . Men så klart kan vissa problem ta extra hårt på mig då jag även i bakgrunden har en svår PTSD . Men kort o gått jag är ingen människo människa . Jag har svårt för dom såvitt man inte kan acceptera mig för den jag är utan att kräva massa extra och dessa vanliga måsten i en vänskap 🌸 och vissa sådana guldkorn finns de i mitt liv såklart .

Kategorier Latest News

Leave An Answer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close