MAdness

Well varje dag vaknar jag med en känsla av att känna mig ensam, det jag känner är jag har väldigt svårt att lita på människor numera för förr eller senare slår avundsjuka till eller bara nåt jag gör irriterar säkert någon och det slår tillbaka på mig själv . Att prata i förtroende till nån idag är ingen ide. Jag säger inte att alla är världens sämsta människor men alla är intresserade av sitt eget mer eller mindre och sätter sig själv i första hand .

Vilket jag förstår det är så människan fungerar men inte jag . Jag sätter dom jag bryr mig om i första hand. Men så ser jag på mina vackra fina döttrar och inser att jag är inte ensam . Deras små leende påminner mig om dom fina människor jag har runt mig . Dom små hjärtan påminner mig om hur mycket jag har att vara tacksam för . Den bästa känslan är när jag inser att jag är deras hela värld . Jag betyder allt för dom och för många fler . Jag är inte ensam . Jag är stark och jag ställer mig upp om och om igen när världen knockar mig , när samhället sviker mig . Jag har min borg min trygghet . Jag klarar detta och när jag står där på kanten på ett berg rädd att ramla så vet jag att ni fångar mig där nere . Men jag kommer inte ramla inte än jag har mycket att ge och jag kommer att lyckas .

Ciao

Publicerat av

About Hi, I’m Anne Sarap! The not so famous carfreak With à Zoo at Home ! Yup, you’re here alright. So let’s see if this will make your day. I’m a crazy Estonian girl who like to take a step in the wrong direction! In other words I love going my own way! The pinky site is everything I’m not but my friends say I have to fit in the box so I’m fitting in the box with pinky stuff .So this my website where I’m gonna make your life a little more boring probably BUT I’ll show you the cool stuff but also the reality in life for example my life with my brain damaged brother whom I so dearly care about and actually take care of . So read a couple of things about me and maybe enjoy some of the time here ! I promise to show you the fancy cars or maybe just a Nissan Micra who knows what out of the box of idea I’ll get. BTW I got a black cat , 3 white and a tiger yep My own little tiger and 3 wolfies (of course I’m mean 3 huskys don’t worry I haven’t yet kidnapped a wolf ) Over and out the Missy is off !

Leave An Answer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s