MAdness

Well varje dag vaknar jag med en känsla av att känna mig ensam, det jag känner är jag har väldigt svårt att lita på människor numera för förr eller senare slår avundsjuka till eller bara nåt jag gör irriterar säkert någon och det slår tillbaka på mig själv . Att prata i förtroende till nån idag är ingen ide. Jag säger inte att alla är världens sämsta människor men alla är intresserade av sitt eget mer eller mindre och sätter sig själv i första hand .

Vilket jag förstår det är så människan fungerar men inte jag . Jag sätter dom jag bryr mig om i första hand. Men så ser jag på mina vackra fina döttrar och inser att jag är inte ensam . Deras små leende påminner mig om dom fina människor jag har runt mig . Dom små hjärtan påminner mig om hur mycket jag har att vara tacksam för . Den bästa känslan är när jag inser att jag är deras hela värld . Jag betyder allt för dom och för många fler . Jag är inte ensam . Jag är stark och jag ställer mig upp om och om igen när världen knockar mig , när samhället sviker mig . Jag har min borg min trygghet . Jag klarar detta och när jag står där på kanten på ett berg rädd att ramla så vet jag att ni fångar mig där nere . Men jag kommer inte ramla inte än jag har mycket att ge och jag kommer att lyckas .

Ciao

Kategorier Latest News

Leave An Answer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close