En sida om människo kroppen

Min tanke med denna blogg är att lära ut mer om människor kroppen om dom olika sjukdomar och annat som gör livet en aning svårare . All info jag kommer skriva här kommer dels vara fakta baserade och dels mina egna erfarenheter från mitt arbete i vården men även personliga erfarenheten .

Det jag som mest kommer koncentrera mig på är Hjärnskador, reumatism ,träning och kost , NPF diagnoser ex ADHD, Psykisk ohälsa och hur det är att bemötas av samhället med allt detta. Jag själv är utbildad och jobbar idag dels med utbilda personliga assistenter och hjälpa annan vårdpersonal eller dom som anställer sina egna assistenter men jag är också en anhörig till en hjärnskadad lillebror som jag vårdar själv och sköter om allt kring honom och hans sjukdom .

Vården har alltid stått mig nära hjärtat och jag har själv alltid brunnit för hjälpa andra människor och inte dömma. Jag möts ofta av dömmande människor som gärna lägger en åsikt i hur jag ska vara och hur jag ska tänka. Men det viktiga för alla är att våga vara sig själva trots våra diagnoser . Mina diagnoser är ADHD , PTSD, GAD samt ledgångsreumatism . Men det stoppar mig inte från att jobba och försöka hjälpa andra.

Så bloggen är mer en kunskaps bank blandat med mina tankar och åsikter och förhoppningsvis hjälper de nån annan som behöver hjälp . Så tveka inte hojta till om det är något speciellt ni vill läsa om .

Ciao

Publicerat av

About Hi, I’m Anne Sarap! The not so famous carfreak With à Zoo at Home ! Yup, you’re here alright. So let’s see if this will make your day. I’m a crazy Estonian girl who like to take a step in the wrong direction! In other words I love going my own way! The pinky site is everything I’m not but my friends say I have to fit in the box so I’m fitting in the box with pinky stuff .So this my website where I’m gonna make your life a little more boring probably BUT I’ll show you the cool stuff but also the reality in life for example my life with my brain damaged brother whom I so dearly care about and actually take care of . So read a couple of things about me and maybe enjoy some of the time here ! I promise to show you the fancy cars or maybe just a Nissan Micra who knows what out of the box of idea I’ll get. BTW I got a black cat , 3 white and a tiger yep My own little tiger and 3 wolfies (of course I’m mean 3 huskys don’t worry I haven’t yet kidnapped a wolf ) Over and out the Missy is off !

Leave An Answer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s