Höstens alla färger

Hösten är otroligt vacker på alla sätt och vis med sina färger. Att se alla löv ändra färg och hur dom glittrar i höst solen det är verkligne helt magiskt på alla sätt och vis. Jag tänkte att jag ska återigen börja skriva här och dela med mig av min positivitet och min träning men även annat gått .

Just idag känner jag sådan enorm tacksamhet och glädje till livet, såklart har träningen gjort sitt också . Att träna lyfter verkligen humöret och ens mående nåt enormt . Så då jag återigen börjar träna sakta men säkert efter min gravidet och förlossning och hela bebis tiden så tänkte jag dela med mig av detta här och hoppas det kan även hjälpa er på nåt sätt att komma igång.

Jag vet hur det är att vara småbarns mamma har trots allt 3 egna tjejer och jobba och försöka hinna med annat på det driva företag .

Sen också tänkte jag dela med mig hur det är att leva med ADHD , PTSD men ur den positiva synvinkel . Meningen med mina texter är att det ska hjälpa andra och inte drar ner en mer i deppighet och tror mig om det är nån som är duktig på vända tankar så är det jag då livet är en evig kamp och dessutom när katastrof tankarna tar över hela ens dag .

Så hoppas ni kommer kommer trivas att läsa här .

Kram Anne

Publicerat av

About Hi, I’m Anne Sarap! The not so famous carfreak With à Zoo at Home ! Yup, you’re here alright. So let’s see if this will make your day. I’m a crazy Estonian girl who like to take a step in the wrong direction! In other words I love going my own way! The pinky site is everything I’m not but my friends say I have to fit in the box so I’m fitting in the box with pinky stuff .So this my website where I’m gonna make your life a little more boring probably BUT I’ll show you the cool stuff but also the reality in life for example my life with my brain damaged brother whom I so dearly care about and actually take care of . So read a couple of things about me and maybe enjoy some of the time here ! I promise to show you the fancy cars or maybe just a Nissan Micra who knows what out of the box of idea I’ll get. BTW I got a black cat , 3 white and a tiger yep My own little tiger and 3 wolfies (of course I’m mean 3 huskys don’t worry I haven’t yet kidnapped a wolf ) Over and out the Missy is off !

Leave An Answer

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s